Lakshmi bodycreme Lotus limited editon Bekijk groter

Lakshmi bodycreme Lotus limited editon

Nieuw product

Limited editon bodycreme 250 ml in feestelijke verpakking

Meer details

€ 14,83

Meer informatie

De combinatie van sheabutter en cacao met kostbare plantaardige oliën (zoete amandel-, kokos- en olijfolie), zijn rijk aan vitamines, eiwitten, minerale zouten en vooral essentiële vetzuren. Deze hebben een complete hydraterende en voedende werking en verbeteren de elasticiteit van de huid.
De uitstekende antioxiderende synergetische werking van Lotus, Ginseng en Ginkgo Biloba-extracten bestrijden vrije radicalen en houden de huid jeugdig.
Samengesteld om de belangrijkste imperfecties van de gevoelige, vette en droge huid effectief tegen te gaan.

De Lotusgeur opent onze geest en centreert ons. Hij helpt bij mentale uitputting en geestelijke oververmoeidheid. Hij sterkt onze innerlijke kracht en maakt ons zelfbewuster. Zijn fijne bloemige geur inspireert ons tot creatief handelen.
Geen andere plant is zo met spirituele symboliek beladen als de Lotus. De Lotus symboliseert de Reinheid en de helderheid van Geest. Zijn geur drukt tegelijkertijd het verleden, het heden en de toekomst uit.
Lotus laat het lichaam en geest tot rust komen. Vooral bij stress helpt de Lotus geur olie lichamelijke en geestelijke harmonie te vinden.

Recensies

Schrijf uw recensie

Lakshmi bodycreme Lotus limited editon

Lakshmi bodycreme Lotus limited editon

Limited editon bodycreme 250 ml in feestelijke verpakking

30 andere producten in dezelfde categorie: