Verzendkosten

Bestellingen binnen Nederland bezorgen we gratis bij een bestelling boven de € 80,- U betaalt dan geen verzendkosten. 

Onder de €80,00 zijn de verzendkosten €4.95

LET OP! Wij verzenden alleen binnen Nederland! Wilt u toch een pakket verzonden hebben naar België dan berekenen wij daar €13,- verzendkosten voor.

Levertijd

Uw bestelling wordt binnen 24-48-72uur max. (3 werkdagen) bij u thuisbezorgd.

Tijdens de verwerking van uw bestelling houden we u doormiddel van e-mails op de hoogte. De voortgang van uw bestelling kunt u ook volgen via de klantenservice pagina. Hier kunt u ook de e-mail instellingen controleren voor de status-updates die we u toesturen vanaf het moment van uw bestelling tot aan de aflevering bij u voor de deur.

Als u niet thuis bent

Indien er ter plaatse op uw adres specifiek belemmeringen of blokkades zijn die de aflevering kunnen vertragen zal u dat voorafgaand aan het transport aan fijn-beauty.nl kenbaar moeten maken. 

De goederen worden afgeleverd tot aan de deur van het pand. De chauffeurs zullen de goederen niet naar andere verdiepingen brengen. Ook zal mogelijk toegepast verpakkingsmateriaal niet door onze chauffeurs mee worden teruggenomen. 

Hierop wordt u gevraagd contact met ons op te nemen voor een nieuwe afspraak, de kosten van deze tweede rit zullen aan u worden doorbelast.   

Indien u dan wederom niet aanwezig bent zullen de goederen in overleg met u worden geretourneerd door de vervoerder naar fijn-beauty.nl

Indien u de levering in goede staat heeft ontvangen zal ter bevestiging daarvan een handtekening op een handcomputer gevraagd worden. Reclamaties over schades of compleetheid van de aflevering zullen na het beschikken van een dergelijke handtekening niet meer in behandeling worden genomen.